Latest news

Digitalna stomatologija

S obzirom da nam je u cilju najkvalitetnija usluga koju možemo pružiti opremili smo se sa najsuvremenijim 3D scannerom. Otisci su maksimalno precizni a samo uzimanje otiska postaje ugodno iskustvo za pacijenta.

tnegulicDigitalna stomatologija
read more

Estetika lica

Pomlađivanje krvnom plazmom je potpuno siguran postupak. Vrlo učinkovito popunjava i zaglađuje bore, popravlja teksturu kože, uklanja hiperpigmentacije i pliće ožiljke. Također, krvnu plazmu koristimo i za liječenje početne ćelavosti.

tnegulicEstetika lica
read more

Dječja stomatologija

Mali pacijenti su nam dragi gosti za koje brinemo od malih nogu s ciljem da odrastu u ljude sa što manje popravljenih zuba koji redovno i bez straha dolaze kod stomatologa.

tnegulicDječja stomatologija
read more

Parodontologija

Veliku važnost polažemo u održavanju zdravlja vaše gingive i potpornih struktura zuba. Educirani smo sanirati i kompleksnije parodontološke slučajeve.
tnegulicParodontologija
read more

Izbjeljivanje

Na potpuno siguran i učinkovit način možete izbjeliti sve zube ili jedan zub ako je promijenio boju nakon punjenja korjenskih kanala.

tnegulicIzbjeljivanje
read more

Protetika

Ovisno o financijskim mogućnostima nadostatak jednog ili više zuba može se nadomjestiti cerconkeramičkim ili metalkeramičkim krunama, odnosno mostovima.

tnegulicProtetika
read more

Ljuskice

U slučaju da pacijent ima opsežne ispune ili želi promjenu oblika ili položaja zuba bez ortodontske terapije preporučujemo izradu ljuskica kao vrhunac estetske stomatologije.

tnegulicLjuskice
read more

PRF – tehnologija

U radu koristimo modernu tehnologiju ugradnje krvne plazme. Izvađenu krv stavljamo u PRF centrifugu te pripremljenu bez ikakvih antikoagulanasa ugrađujemo u ranu nakon vađenja zuba, kod kirurških postupaka te kod ugradnje implantata čime osiguravamo bolje, brže i bezbolnije cijeljenje.

tnegulicPRF – tehnologija
read more

Implantologija

Koristimo premium implantate japanske tvrtke GC za čiju ugradnju smo educirani jer pacijentu želimo ugraditi kvalitetan, siguran i dugotrajan proizvod. Ugradnju  implantata planiramo na temelju CBCT snimki čeljusti i ortopana.  U slučaju nedovoljnog volumena kosti vršimo augmentaciju kosti. Koristimo minimalno invazivni pristup pri ugradnji implantata tako da su bolovi i otekline nakon ugradnje minimalni.
tnegulicImplantologija
read more